Monday, October 26, 2009

Isteri Kawanku

Pertama aku melakukan hubungan sex ialah dengan bini kawanku.Aku memang menyewa satu rumah dengannya, kejadian ini berlaku ketika kawanku ini sedang pegi berkerja dan ketika itu aku bekerja pada shift petang jadi pagi tu memang aku dirumah

Pada pagi seperti biasa memang aku bangun awal dan sarapan yang disediakan oleh bini kawanku ni,tetapi sejak kebelakangan ini aku rasa kemesreaanya terhadapku mula berlainan sikit,kadang-kadang dia sering berborak mengenai sex dan menyuruh aku membeli vcd blue ni untuk tengok. Darahku mulalah bergemuruh,maklum la aku ni belum jumpa perempuan yg jenis begini. Pada pagi tu seperti biasa aku bangun awal dan selepas mandi aku duduk dibilik seperti biasa sementara menunggu bini kawanku panggil bersarapan. Tiba tiba pintu ku dibuka dan aku terkejut melihat bini kawanku ni terus ke sebelah katilku dengan memakai kain sarung dan hanya memakai t shirt putih tanpa memakai bra. Ketika itu lah aku melihat puting nya yg terbonjol disebalik baju putih yg dipakainya.

Apa akak nak ni, kataku tersipu sipu, takde saje nak temankan kau ni, dia terus melabuhkan kepalaya disebelah bahu ku sambil tanganya mula meraba raba pehaku. Ketika itu aku hanya memakai tuala sahaje. Sambil itu lidah nya mula menjilat jilat telinga ku sambil dia berbisik,i love u sejak dari u mula menyewa rumah ini. So u pernah ke melakukan sex ni? Kataku belum lagi. emmm kalau macam tu biar akak ajarkan.

Dia mulakan dengan semolot dengan bibirku dengan rakusnya sambil lidah nya dan lidah ku mengulum antara satu sama lain ,hampir 20 minit kami bersemolot dia terus mengigit manje leherku kemudian ke dadaku terus ke perut dan ke batangku. Terus dia menjilat batangku yang mula mencanak macam aiskrim. Hampir sepuluh minit dia menghisap batangku, beliau terus memimpin batangku masuk ke lubang mahkotanya. Ketika itu dia ada diatasku, sambil perlahan lahan dia mula melakukan pendayungan, lama lama dayungan mula menjadi ganas seolah olah dia sedang menaiki kuda, ahhh ahhh ahhhh, dia meraung kesakitan bercampur kesedapan, ketika itu aku dapat melihat buah dadanya yg besar itu bergoyang goyang,Lalu tanganku terus meramas buah dadanya dan terus aku bangun menyedut buah dadanya dan dia terus menekap buah dadanya ke muka ku.

Selepas hampir 15 minit dia diatas aku. Aku mula ubah kan posisi ku diatas pula. Sambil mulutnya dan mulutku bercium, aku memimpin batangku perlahan lahan masuk kelubang pantatnya. Aku mulakan dayungan dengan perlahan lahan selepas itu aku mulakan dengan agak laju dan ganas. Ketika itu lah aku terdengar suara manjanya mengerang ,ahhh ahhha ahhhh, laju sikit dik. Ketika itu aku dapat melihat bagaimana batangku ketika aku tarik keluar seolah olah kelentitnya juga ingin keluar.

setelah penat dengan adegan itu aku mula ubah posisi ku dimana kepalaku di pantatnya manakala kepalanya di batangku. Kataku i jilat pantat u u jilat batang i tau. Ok dia bersetuju. Kami mula menjilat serentak. Habis kelentitnya aku gigit manakala airnya yg agak hamis tu aku jilat dengan lahapnya, lidah dan jariku terus menikam bertalu talu ke lubang pantatnya sambil dia terus meraung manja seolah olah menyuruhku mengigit kelentitnya. Selepas itu aku terasa air mani ku mula nak terpancut, ahhhhhhh is coming, is coming, akak pun nak keluar ni, katanya, lalu aku terus pancut air mani kemukanya dan air mazinya pula memancut ke muka ku pulak. Ahhhhhhhhhhh legaaa, selepas aku lapkan muka ku dengan muka dia aku terus berpelukan dengan nya diatas katilku, katanya dia tak pernah rasa sebegini puas bila dia beranakkan anak pertamanya. Ketika itu suaminya mula dingin keatas dia, katanya dia nak buat lagi lepas in. Kataku tak boleh sebab lepas ni aku kena keje shift petang. Lepas tu takut takut kalau laki dia balik nanti.

Selepas itu aku mula melakukan sex dengan bini kawanku ini boleh dikatakan tiap tiap hari bila masa aku keje shift petang. Kadang2 di ruang tamu,di dapur dan di dalam bilik air, bermacam macam style kami buat dan tak sempat aku ceritakan dalam ruangan ini. Sesungguhnya main pantat bini orang ni mempunyai nikmatnya yang tersendiri.

7 comments:

  1. Replies
    1. -❒- Cerita ngentot dewasa Seks Cewek Cantik Yang Kesepian.Cewek Jepang Putih Mulus Telanjang Bugil

      -❒- Video Hot : Kelakuan Sepasang Abg Berkerudung Ditepi Pantai..Romantis & Hot.

      -❒- Pesta Dugem : Trend Abg Jaman Sekarang.. Dunia Malam Jadi Primadona..??

      -❒- Lelaki Sandakan Pontianak Bening Seksi bugil gaul.Koleksi Photo Hot & Bugil Abg Sma Yang Lagi Naik Daun.Mulus Susunya

      -❒- Video Hot : Adegan Mesum Tyas Mirasih Dalam Kolam Renang..Mantap Cipokannya

      -❒- Video Hot : Ngintip Sepasang Abg Ngentot di Hutan Belantara.

      -❒- Senyuman Vagina : Senyuman Bibir Bagian Yang Manakah ini..?

      -❒- Senyuman Manis Gadis Spg Bispak : Permainan Ranjang Yang Hot.

      -❒- Kumpulan Gadis Manis Lagi pamer Susu Puting Mungil..Manis

      -❒- Video Hot : Ngentot Hot Dalam Bilik warnet..Nekat Banget.

      -❒- Koleksi Berbagai Gaya Ngentot Hot..mantap. Cara Membuat Wanita Terangsang Dengan Cepat

      -❒- Adegan Ngentot Hot Miyabi yang Bikin Nafsu...Akhh Ughh

      -❒- Maen Game : Koleksi Kelakuan Aneh Abg Maen Komputer Sambil Bugil.

      -❒- Colection Abg Jepang Yang Imut Denga Toket Yang Besar..Mantap

      -❒- Sekretaris Pribadi Lagi Pamer Susu & Memek Putih.

      -❒- Abg Ngangkang Pamer Memek Lubang Sempit..Menganga Gan.



      ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
      ╔══╗═════╔╗═════
      ╚╗╔╬═╦═╦═╣╠╦╦╦╦╗
      ═║║║╩╣║║╬║═╣║║║║
      ═╚╝╚═╩╩╬╗╠╩╬╗╠═╝
      ═══════╚═╝═╚═╝══
      ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★



      This Is My Facebook Link, Add Me If You Need A Good Friend

      Delete
    2. FREE ONLINE PORN

      Mother-Son Sex Scandals, Deep Anal Fuck Video xxx

      Muslim Girls Raped Video, Naked Virgin Muslim Girls

      Desi Moms Force Fuck By Her Naughty Son

      School Girls Force Ass Fuck Hard Anal Fuck By Father Video Collections

      Afgan Muslim College Girls Raped By American Soldiers

      Desi Indian Bhabhi Hairy Armpits And Hairy Pussy Video By Her Devar

      Hairy Pussy School Teacher Fucked By Her Student In Class Room

      Hairy Pussy School Teacher Fucked By Her Student In Class Room

      Muslim College Girls Virgin Fuck Video, Muslim Girls Sex With Her Hindu Boyfriend

      Pakistani Girlfriend Mahbuba Forced Raped In Jungle By Her Boyfriends And Many Friends

      16 men gangrape this little school girl

      CHILD TEEN girl Fucked By an Old Teacher In School

      Indian HD porn videos And Photos Uncommon collection

      HOLLYWOOD, BOLLYWOOD, TOLLYWOOD Actress NAKED VIDEOS EXPOSE

      Arab nube girls sexy uncommon collection

      cute little nube Indian girls sexy uncommon collection

      Busty big boob nube girls sexy uncommon collection

      Father and Daughter Enjoying Sex, Indian Incest Sex Pictures

      sexy Indian pornsters uncommon videos

      Mallu Aunty Big Boobs White Pussy Pics

      INDIAN, PAKISTHANI Real Girlfriend Forcely Fucked By Boyfirend Friends In Hotel

      CHILD TEEN girl Fucked By an Old Teacher In School






































      ………… /´¯/)
      ……….,/¯../ /
      ………/…./ /
      …./´¯/’…’/´¯¯.`•¸
      /’/…/…./…..:^.¨¯\
      (‘(…´…´…. ¯_/’…’/
      \……………..’…../
      ..\’…\………. _.•´
      …\…………..(
      ….\…………..\.

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete